Maja Blauw logo

Voordat ik bij Aegon Asset Management ging werken, heb ik voor o.a. onderstaande klanten een langere periode gewerkt, meestal vanuit de bureauzijde.

Zo ben ik voor Natuurmonumenten, Vermaat Groep en Cleopatra Wellness hun online marketing Strateeg geweest. Dit bestond uit sessies op lokatie waarbij het ging over de overkoepelende strategie en jaarplannen. Bij de uitvoer van die plannen en adviezen had ik een centrale, aansturende rol binnen het uitvoerende team.

Bij Diabetesvereniging Nederland heb ik 5 jaar met veel plezier gewerkt. Hoofdzakelijk als online Communicatieadviseur maar ook deels als grafisch adviseur.

Voor Albert Heijn, ABN Amro en Intratuin heb ik gewerkt aan de instore communicatie. Dat gaat om alle denkbare communicatie in de landelijke filialen. Van sfeerborden tot folders tot campagnes.

Met DHL Express Benelux heb ik zeer nauw en prettig samengewerkt met de afdelingen corporate communicatie en marketing communicatie. Het ging het om werkzaamheden voor de uitgebreide, meertalige brochurelijnen, maar ook voor exclusieve beursinrichtingen en ontwerp en concept voor klantloyaliteitsprogramma’s.

Voor C&A heb ik veel advertentie-inkoop en -plaatsingen gedaan, maar ook het reguliere ontwerpwerk voor de communicatiemiddelen. Voor De Tuinen en BouwKennis ben ik veel bezig geweest met de opmaak van magazines.