Maja Blauw logo

Mijn blauwdruk: bevlogen en betrouwbaar

Benieuwd hoe ik dingen doe en wat voor iemand ik ben? Hieronder lees je wat mijn blauwdruk is.

Ik ben bevlogen in de dingen die ik doe. Een hands-on aanpakker. Ingewikkelde vraagstukken vlieg ik van verschillende kanten aan en ik blijf eraan werken totdat ik een goede oplossing heb gevonden. Ik ben zeker niet rigide maar heb altijd wel een duidelijke koers voor ogen. De ‘weg’ ergens naartoe is voor mij heel belangrijk: samenwerking en afstemming, empathie en integriteit, kennis delen en bijleren, maar ook focus houden en keuzes maken.

Inclusie en diversiteit (I&D) staat bij mij hoog in het vaandel. Ik kom het beste tot mijn recht bij organisaties die dit proactief ondersteunen in de breedste zin van het woord. Ik vind het heel fijn om met mensen van verschillende achtergronden en denkwijzen te werken. Zelf ben ik bestuurslid van de internationale Proud-alliantie van Aegon N.V.. Dit netwerk zet zich in voor LGBTQ+ zichtbaarheid binnen en buiten het bedrijf. Een van mijn focuspunten is de internationale samenwerking en de versterking van het netwerk.

Naast een fijn priveleven, word ik echt blij van de volgende dingen: kunst in musea en op straat, de Canto Ostinato van Simeon ten Holt, innovatieve organisaties zoals Joris Laarman Lab, vogels kijken, boardsurfen en zwemmen in de Griekse zee, nieuwe dingen leren.