Maja Blauw logo
Maja Blauw training personal branding

CV Okay: eigen bedrijf in cv-templates en trainingen

Een van mijn grootste passies is mensen helpen zichzelf zo goed mogelijk te presenteren in de arbeidsmarkt. Dat ze een geheel leren maken van hun persoonlijke, werkgerelateerde uitingen: het cv, de sollicitatiebrief, hun LinkedIn-profiel en meer. Ook wel ‘personal branding’ genoemd.

Of iemand nu een starter op de arbeidsmarkt is, al vele jaren ervaring heeft of een carrière-switch wil maken: het is en blijft belangrijk om na te denken wat je uitstraalt en hoe je dat consistent en aantrekkelijk met de buitenwereld communiceert.

Verreweg de meeste mensen hebben geen idee hoe ze dat moeten doen. Hoe ze hun eigen karakteristieke persoonlijkheid, ervaring en wensen goed moeten communiceren en daarmee sturen op hun eigen carrière. Een goed profiel overtuigt, onderscheid jezelf van anderen en vergroot de kans op fijne en passende banen.

Van 2015 tot begin 2019 heb ik als ZZP-er trainingen gegeven aan groepen mensen. Het eindresultaat na een dag training was dat iedereen vol inspiratie en kennis naar huis ging met een persoonlijke checklist van uit te werken uitingen. Ook had ik een e-commerce website www.cvokay.nl waar men voor 10 euro een mooi opgemaakt cv als Word-template kon downloaden. Volledig zelf gebouwd met WordPress, Woo-Commerce en Mollie. Ongelofelijk leuk, maar niet meer te combineren met full-time marketingwerk.